Kembali ke pangkal jalan

Dasar Privasi versi 1.0.0

amin007.org menghormati pelawat privasi dan ia adalah penting bagi kami. Kenyataan berikut menerangkan dasar privasi amin007.org . Dasar privasi ini digunakan untuk laman web ini dan semua produk, kandungan & perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami.

Maklumat Pengenalan Peribadi:

amin007.org tidak memerlukan pendaftaran pengguna. Pengguna bebas untuk melawat di amin007.org , menavigasi semua halamannya, membaca semua tutorial, melihat demo dan muat turun skrip. Kami mengumpul maklumat peribadi apabila pengunjung mengisi borang, melanggan surat berita kami dan cuba demo tutorial di laman web kami.

Log:

Setiap kali anda mengakses laman web kami, amin007.org mengekalkan fail log. Maklumat berikut disimpan dalam fail log.

Pautan ke Laman Web Lain:

amin007.org mengandungi banyak pautan ke laman web lain yang tidak dimiliki atau dikendalikan oleh Kami. Kami tidak bertanggungjawab untuk privasi laman web pihak ketiga sedemikian dan privasi kami tidak mengawal anda untuk menggunakan laman web yang lain. Dasar kami hanya terpakai kepada maklumat yang dikumpul oleh amin007.org. Kami meminta anda supaya sedar sebelum meninggalkan tapak kami dan membaca dasar privasi laman web pihak ketiga tersebut.

Kuki:

Laman kami menggunakan "kuki" untuk meningkatkan pengalaman pelawat dan meningkatkan kelajuan laman web kami. Kami tidak menggunakan kuki untuk mengumpul sebarang maklumat peribadi atau maklumat sensitif. Kuki di amin007.org digunakan oleh pihak kami dan vendor pihak ketiga kita. Kuki digunakan untuk sebab berikut.

Selain itu, kami menggunakan kuki untuk mengumpul statistik pelawat dan ini membantu kami memperbaiki laman web kami.

Google Analytics - Kami menggunakan Google Analytics untuk melayari pengunjung dan statistik trafik laman web. Ia mungkin mengumpul lokasi pelawat, IP atau sebarang maklumat lain. Dasar Privasi Google Analytics dimiliki oleh Google.

Penerimaan Dasar Privasi anda:

Dengan menggunakan laman web ini, anda bersetuju dengan dasar ini. Jika anda tidak bersetuju dengan dasar ini, sila jangan mengakses laman web kami. Sekiranya anda mahukan maklumat lain atau mempunyai sebarang pertanyaan mengenai dasar privasi kami, sila hubungi kami melalui e-mel di al.amin007[at]yahoo[dot]com.

Kembali ke pangkal jalan